social media inso.gov.ir-شبکه_های_اجتماعی_سازمان_ملی_استاندارد

اطلاعیه و فراخوان

بيشتر

پنجشنبه1401/9/3

08:51:5

56

کارگاه آموزشی آنلاین در بستر سامانه اسکای روم

دوره آموزشی: اصول و روش های شستشو و ضد عفونی در صنایع غذایی

ویژه مدیران و کارشناسان کنترل کیفیت و مسئولین فنی صنایع غذایی

محتوای دوره :
اصول بهداشت وضدعفونی درصنابع غذایی
مختصری ازمیکروبشناسی غذایی
منابع آلودگی موادغذایی
ترکیبات ضدعفونی کننده وشوینده
روشهای ضدغفونی
سیستمهای شستشو وضدعفونی
اصول وعملیات CIP
تصدیق عملیات شستشو وضدعفونی
مثالهایی ازنطافت وضدعفونی درصنایع مختلف غذایی
نقاط کنترل بهداشتی وجایگاه عملیات نظافت وشستشو در سیستمهای مدیریت ایمنی موادغذایی
«به پیوست مراجعه نمایید.»